top of page

Mijn passie is het maken van jouw eigen unieke kunstwerk.

“Momenten zijn voor even, maar de herinneringen op foto's blijven altijd!”

Tijdens een fotosessie gaan we naar een mooie locatie waar we een ontspannen wandeling zullen gaan maken, je dier kan in het begin lekker rustig de omgeving ontdekken om zo ontspannen te kunnen beginnen aan de fotosessie.  Tijdens deze wandeling zullen we op verschillende plekjes de tijd nemen om foto's te maken.

Het is gewenst als een hond los kan maar dit is zeker geen must, het belangrijkste is dat jullie je op je gemak voelen en dat we altijd veilig kunnen werken. Voor paarden maak ik gebruik van een fotohalster, deze kan ook gebruikt worden als dunne lijn bij een hond.

Wil je graag iemand verassen voor zijn/haar verjaardag of andere bijzondere gelegenheid, dan is er de mogelijkheid gebruik te maken van een cadeaubon.

DSC_0119.jpg

Tarieven

Fotosessie €250,-

Inclusief:

- Een gezellige & fijne ervaring
- Advies en bespreking voordat we beginnen 
- Mijn tijd, talent en ervaring als professioneel fotograaf

 

 

Fotografie van 1 tot max. 2 dieren / mensen
 

nabewerkte digitale foto's naar keus

Foto's ontvang je op hoge resolutie en in web formaat

 

Alle foto's afgedrukt op professioneel fotopapier 10x15cm

 

Persoonlijk online album om  je foto's uit te kiezen

Mogelijkheid om foto's bij te bestellen


Tijdsduur fotoshoot: Onbeperkt. Gemiddeld 1 tot 2 uur

Locatie: In overleg, werkzaam door heel Nederland 
(reiskosten vanaf postcode 5554, €0,23 per km.)

 

 

Heb jij net zoveel zin in een fotosessie als ik? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op!

 

DSC_0183.jpg
Kimberly-van-den-Boogaard-white-low-res.

Extra's
Extra dier/mens (uit hetzelfde gezin/van dezelfde eigenaar) + €35,-inclusief extra foto
Bijbestellen mogelijk voor €25,- per foto

Business pakket:
Ben jij ondernemer en wil je graag foto's om te gebruiken voor je bedrijf/webiste? Dan betaal je €150,- om de foto's commercieel te mogen gebruiken, dit houdt in dat je de foto's mag plaatsen op je website met naamsvermelding van de fotograaf. Wil je geen naamsvermelding op je website plaatsen? Dan betaal je €50,- extra.

Locatie

Ik raad je aan om van te voren te kijken naar een mooie locatie. Hoe uitgebreider de locatie, hoe mooier de foto’s. Denk bijvoorbeeld aan heide, een natuurgebied, zandvlakte, mos, het liefst een combinatie hiervan! Weet je zelf geen geschikte locatie dan denk ik graag met je mee of je bent van harte welkom in Valkenswaard. Hier heb ik genoeg fotogenieke plekjes waar we heen kunnen gaan.

Kleding

Wil je samen met je hond/paard op de foto? Dan is de juiste kleding keus erg belangrijk. Een niet passende kleurencombinatie kan erg storend zijn op de foto. Draag bijvoorbeeld geen drukke patronen en / of felle kleuren maar houd het rustig, het liefst natuurlijke kleuren. Twijfel je? Dan mag je altijd contact met mij opnemen en dan kijk ik met je mee. Ook kun je eventueel meerdere kledingstukken meenemen om een keer te wisselen, dit zorgt voor variatie in de foto’s. 

Algemeen

Neem zeker wat lekkers mee voor je hond(en) of paarden. Je weet zelf het beste waar ze extra dol op zijn en hun beste pootje/been voor zetten!


Een vaak gestelde vraag is of de hond perfect getraind moet zijn, dit is niet nodig. Wel is het fijn als de basis commando's aanwezig zijn. Mijn doel is om de hond op een zo natuurlijk mogelijke manier vast te leggen, zoals ze zijn. De hond hoeft niet los te kunnen, ik heb altijd een dunne lijn bij die ik achteraf tijdens de nabewerking netjes wegwerk. Ik heb meestal maar een paar seconden de aandacht van de hond nodig, het is dus niet zo dat ze meerdere minuten achter elkaar moeten blijven zitten.

Voor paarden heb ik een fotohalster bij. Dit is een extra dun halster die makkelijk weg te werken is in de nawerking, zo lijkt het alsof het paard los staat. Uit ervaring kunnen de meeste paarden hier prima mee overweg.

Zie ik jou binnenkort?

bottom of page