Wat leuk! Je wilt een fotosessie boeken!
 

Tijdens de fotosessies zullen we in alle rust foto’s maken: niks moet, alles mag. We bespreken jouw voorkeuren om er samen iets moois van te maken. Ik vind het belangrijk dat je de foto's krijgt die je graag wilt. De sessies zullen in de natuur plaats vinden, maar ook hierin mag je je voorkeur uitspreken. Misschien wil je wel liever de stad..

De sessies duren ongeveer tussen 1 en 1,5 uur.


“Momenten zijn voor even, maar de herinneringen op foto's blijven altijd!”

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Dieren fotosessie:
Het is voor mij het fijnste als de dieren waarmee ik werk de basiscommando’s kent. 

De prijzen zijn te vinden onder het kopje 'tarieven'.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  ​​

Kan ik zelf mijn foto’s uitkiezen?
Als de fotosessie voorbij is, ga ik de foto’s sorteren. Je ontvangt van mij een online album waar de foto’s in te vinden zijn. Je kan hieruit dan zelf het aantal foto’s uitkiezen die je hebt besteld.

Onder de foto’s staan de fotonummers. Jouw keuzenummers dien je aan mij door te geven. Je bent dus helemaal vrij om te kiezen welke foto’s je uiteindelijk ‘kant en klaar’ wilt ontvangen!


Let op: Het album bevat enkel onbewerkte foto’s. Ik ga deze nauwkeuring na-bewerken, wanneer er door jou een keuze is gemaakt. Het is voor mij een onmogelijke taak om een geheel album te bewerken, voordat ik ze vrijgeef. Hou hier dus rekening mee.


Originele grootte en webversie, hoe zit dat nou precies?
Je hebt een fotosessie bij mij geboekt. Bij het pakket zitten altijd standaard 3 foto’s inbegrepen. Dit houdt in dat je dat aantal foto’s mag uitkiezen na de fotosessie. Wil je uiteindelijk graag meer foto’s? Geen probleem, foto’s kan je extra bijbestellen voor €15,- per foto. 

Als je hebt gekozen ga ik voor je aan de slag met het bewerken van de foto’s. Hierna ontvang je - via WeTransfer - jouw foto’s in twee verschillende versies:

Originele grootte: Dit is letterlijk het originele formaat van de foto, deze kan je dus gebruiken om te laten afdrukken. Hier zal GEEN watermerk op staan. Deze versie is uitsluitend voor PRIVE gebruik*.

Webversie: Deze versie is zo aangepast dat deze het beste uitkomt op sociale media, zoals facebook. Hier staat WEL een watermerk op. Je mag dan ook alleen deze versie gebruiken op online platformen.

* Het is verboden om foto’s zonder logo online te plaatsen.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
© 2020 Kimberly van den Boogaard • Photography.
KvK nummer: 76271226